Coaching et rum for forandring

Har du brug for forandring?

- i relation til andre mennesker
- af din kommunikation
- af dit selvværd
- af din sundhed
- af din uddannelse og jobsituation
- af forholdet mellem arbejde og privatliv

Kender du målet for din drøm og vejen til at nå det?

Hvis du har lyst at skabe forandringer og arbejde med personlig udvikling, så er ID-LifeCoaching måske noget for dig.


ID-LifeCoaching er som udgangspunkt for personer, der er velfungerende og har lyst til at arbejde med personlig udvikling for at få redskaber til at få det bedste frem i sig selv og i sit forhold til andre.

ID-LifeCoaching er baseret på den tankegang, at alle har ressourcerne til at løse egne problemer. Coachen fungerer som sparringspartner.

ID-LifeCoaching er baseret på kraftfulde psykologiske redskaber. Konceptet er udviklet af psykoterapeut Ole Vadum Dahl. Han har trukket det bedste ud af mange udviklingssystemer og integreret dem på en dynamisk, levende og åben måde i coachingen. ID betyder integrativ dynamisk. ID betyder også identitet.
ID LifeCoaching i praksis
ID-LifeCoaching er et professionelt samtaleforløb, hvor du hjælpes til at finde dine egne svar på de udfordringer, du står i lige nu eller de udfordringer, du forventer vil komme.

Sessionen foregår i et roligt samtalerum, hvor du i fred og ro kan fortælle om din udfordring. Du vil blive guidet via samtale og øvelser til at finde den løsning, som er rigtig for dig.

Hvis du vælger, at samtalen skal foregå via telefonen eller Skype, er det vigtigt, at du selv sørger for, at finde et roligt sted, så du ikke forstyrres under samtalen. Dette er vigtigt af hensyn til dig selv, så du kan koncentrere dig om at fordybe dig i de tanker og følelser, som coachingen bringer frem i dig.

I sessionen kan du komme i kontakt med følelser, du har haft gemt væk i lang tid, hvilket kan være overraskende for dig. Du vil bagefter kunne opleve en stor eftertænksomhed og eventuelt en frustration. Det kan være et springbræt til, at du selv arbejder videre mellem sessionerne.

Når du opsøger mig, vil du få en uvildig sparringspartner, der vil kunne hjælpe dig med at belyse din udfordring fra mange vinkler.

Du får afdækket dine potentialer og ressourcer, og du opdager nye muligheder.
Du får mulighed for at frigøre dig fra tanker og mønstre, der hæmmer din livsudfoldelse.
Du lærer at få kontakt til den del af dig, hvor glæde og tilfredshed kommer fra.

Det vil give dig større livsglæde, et bedre forhold til dig selv og bedre balance i livet.
Master certificeret ID-LifeCoach Birgit Eskesen
Falkevej 3, 9000 Aalborg
e-mail: forandringsrum@gmail.com
mobiltelefon: 29627692